Δείτε το προφίλ του ξεναγού στα: Ελληνικά Αγγλικά Ιαπωνικά
ARGYRAKI MARIA
Γλώσσες: Αγγλικά, Ιαπωνικά, Ελληνικά
Περιοχή διαμονής: Αθήνα

Καλώς ήλθατε στην προσωπική ιστοσελίδα μου!

Η επιλογή σας να χρησιμοποιήσετε έναν Διπλωματούχο Ξεναγό για γνωρίσετε καλύτερα το χώρο που επιθυμείτε εγγυάται την ποιότητα της ξενάγησης και την επαγγελματική υπευθυνότητα σε συνάρτηση με ένα λογικό κόστος.

Μετά την αποφοίτησή μου από την κρατική Σχολή Ξεναγών της Αθήνας το 1979, ολοκλήρωσα μια σειρά σπουδών στην αγγλική και ιαπωνική γλώσσα σε συνδυασμό με κοινωνικές επιστήμες, και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το πανεπιστήμιο Σέφιλντ στην Αγγλία.

Ξεναγώ Έλληνες και ξένους επισκέπτες επί τριάντα χρόνια, σε όλη την Ελλάδα, με βάση την Αθήνα, σε συνεργασία με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς. Ειδικεύομαι σε ξεναγήσεις υψηλών απαιτήσεων αλλά μου αρέσει να μοιράζομαι τις γνώσεις και την εμπειρία μου με οποιοδήποτε ακροατήριο πιστεύει πως ένας έμπειρος ξεναγός κάνει "όλη τη διαφορά".

Θα χαρώ να κουβεντιάσω μαζί σας και να διαμορφώσουμε σύμφωνα με τα δικά σας ενδιαφέροντα, το διαθέσιμο χρόνο και την αντοχή σας (:-)))  μια ξενάγηση στην Ακρόπολη, τα μουσεία και της γειτονιές της Αθήνας, μια εκδρομή στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά, μια θεματική περιήγηση της δικής σας αρεσκείας (π.χ. Σωκράτης και αρχαία πόλη των Αθηνών), ή ακόμη και μια διάλεξη σε δημόσιο χώρο της επιλογής σας - με χρήση power point - για κάποιο θέμα ή χώρο της αρεσκείας σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Επίσημη ταυτότητα ξεναγού
όλοι οι διπλωματούχοι
ξεναγοί φέρουν την
επίσημη ταυτότητα του Υπουργείου Τουρισμού
Επικοινωνήστε με τον ξεναγό
Copyright 2013 Association of Licensed Tourist Guides