Σελίδες ξεναγών / VRONTINAKI EVA (EVANGELIA)
Δείτε το προφίλ του ξεναγού στα: Γαλλικά Αγγλικά Ελληνικά
VRONTINAKI EVA (EVANGELIA)
Γλώσσες: Γαλλικά, Αγγλικά, Ελληνικά
Περιοχή διαμονής: Αθήνα

Καλώς ήρθατε,

Ονομάζομαι Ευαγγελία (Εύα) Βροντινάκη, γεννήθηκα στην Αθήνα όπου ζω και εργάζομαι ως επαγγελματίας ξεναγός.

Από μικρή ηλικία αγαπούσα να ανακαλύπτω τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από τους τόπους, τα μνημεία και τα έργα άλλων εποχών. Κατά συνέπεια, σπούδασα Ιστορία-Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και ειδικεύτηκα με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορία της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Λιλ (Université Charles-de-Gaulle LilleIII ) στη Γαλλία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, συμμετείχα σε ανασκαφικά προγράμματα (Νεολιθικό Σπήλαιο Πόρου Κεφαλονιάς, Διογένειο Γυμνάσιο Αθηνών, Ελληνιστική Ακρόπολη Αντικυθήρων κ.α.) και αρχαιολογικές καταγραφές μουσειακών συλλογών (συλλογές ελληνιστικής και ρωμαϊκής κεραμικής του Πανεπιστημίου Αθηνών).

Στη συνέχεια, έλαβα την επίσημη άδεια ξεναγού από το Ελληνικό Κράτος στη γαλλική, αγγλική και ελληνική γλώσσα. Σήμερα, έχω τη χαρά να ξεναγώ σε όλη την Ελλάδα και να μοιράζομαι τις γνώσεις και την εμπειρία μου με τους περιηγούμενους βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τις αποχρώσεις του ελληνικού πολιτισμού σε ένα ταξίδι από το χτες στο σήμερα! Παράλληλα, έχοντας αληθινό πάθος για το επάγγελμά μου επιμορφώνομαι συνεχώς σχετικά με οτιδήποτε αφορά την Ελλάδα (φυσικό περιβάλλον, ιστορία, πολιτισμός και σημερινή πραγματικότητα) και ιδιαίτερα όσον αφορά την πορεία των αρχαιολογικών ερευνών είτε μελετώντας προσωπικά τη βιβλιογραφία είτε συμμετέχοντας σε επιμορφωτικά σεμινάρια και διαλέξεις.

Αναλαμβάνω ξεναγήσεις ατομικές και ομαδικές (Σχολεία και Σύλλογοι) σε όλη την Ελληνική επικράτεια ( αρχαιολογικοί χώροι-μνημεία, μουσεία, πινακοθήκες - μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις). Ιδιαίτερα, βέβαια, ξεναγώ στην Αθήνα, την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω όπου σας υπόσχομαι ενδιαφέρουσες περιηγητικές διαδρομές στα μνημεία, στα μουσεία, στην αρχιτεκτονική αλλά και στη σύγχρονη πόλη γενικότερα!

Στοιχεία επικοινωνίας
6951-975001 / 210-2284858
Επίσημη ταυτότητα ξεναγού
όλοι οι διπλωματούχοι ξεναγοί φέρουν την επίσημη ταυτότητα του Υπουργείου Τουρισμού
Επικοινωνήστε με τον ξεναγό
Copyright 2013 Association of Licensed Tourist Guides